‘’ An investment in knowledge always pays the best interest. ’’

- Benjamin Franklin

Yhteistyökumppanit:


Lakiasiaintoimisto Legimia Oy tarjoaa luottamuksellista lakimies-asiantuntijapalvelua Turussa ja Helsingissä juridiikan eri osa-alueilta. Asiakaslähtöinen ja joustava toimintatapamme perustuu vankkaan osaamiseen sekä vuosien kokemukseen. Osaaminen on meille kunnia-asia. Lakimiehemme ovat oman oikeudenalansa kokeneita ammattilaisia ja hoitavat ongelmasi kustannustehokkaasti ilman turhaa ajanhukkaa. Suhtaudumme toimeksiantoihin rautaisella ammattitaidolla sekä periksiantamattomalla asenteella. Me Legimiassa pidämme erityisen tärkeänä asiakastyytyväisyyttä ja asiakkaan edun mukaisen lopputuloksen toteutumista.


Repo Media Oy seuraa sijoitusalaa ja palvelee sijoittajien tiedon tarpeita. Kohteena ovat erityisesti listaamattomat yhtiöt. Repo Media julkaisee tietoja yhtiöistä, järjestää sijoitustapahtumia ja räätälöi analyysejä. Yhtiö analysoi listaamattomia yhtiöitä asiakkaan tarpeen mukaan. Fokuksena on määrittää analyysikohteen arvo. Lisäksi yhtiö järjestää kohdennettuja tapahtumia jotka palvelevat sijoitusalaa.


Lead Audit Oy on tilintarkastuspalveluita sekä talous- ja neuvontapalveluita tarjoava asiantuntijaorganisaatio, joka on perustettu erityisesti pk-yritysten tarpeisiin. Tuotamme itse tilintarkastuspalvelumme, jotka koostuvat lakisääteisestä tilintarkastuksesta, avustustilitysten tarkastuksesta, erityistarkastuksesta ja tytäryhtiöiden konserniraportoinnin tarkastuksesta. Talous- ja neuvontapalvelut (esim. yritysverotus) tuotamme yhdessä asiantuntijaverkostomme kanssa.


Gylling Accounting Oy on aktiivinen talous- ja henkilöstöhallinnon kehittäjä ja palveleva asiantuntijaorganisaatio. Kumppanuutemme merkitsee ajantasaista tietoa liiketoimintasi päivittäisen johtamisen tueksi, sujuvaa yhteistyötä nimettyjen asiantuntijoiden kanssa, sekä valmiutta ja tukea muutostilanteisiin. Tilitoimistopalvelujen ohella saat tarvitsemasi ratkaisut niin laki-, verotus- ja henkilöstökysymyksiin, taloushallinnon sähköistämiseen kuin liikkeenjohdon konsultointiin, yli 50 vuoden kokemuksella.


AUDITRUST-SL Oy on riippumaton liiketoiminnan ja rahoitusalan konsulttiyhtiö, joka on erikoistunut taloushallintoon, konsultointiin ja yhtiöoikeudelliseen neuvontaan. Tarjoamme täyden valikoiman palveluja, ratkaisuja ja alan osaamista saavuttaaksemme asiakkaidemme eri tavoitteet. Asiakkaitamme ovat pääasiassa pienet ja keskisuuret omistajavetoiset yritykset. Rakennamme pitkäaikaisia asiakassuhteita pääpainoina lisäarvoa tuottavalla ja asiakasläheisellä toiminnalla. Toimimme kansainvälisesti osana auditrust International-verkostoa.


Oranta Equestrian Oy is dedicated to helping you to maximise the health and performance of your horse. Our aim is to not only provide the best quality products – but also guidance and advice to help breeders and trainers with their horses. We draw up feeding plans and strive to be a real partner, so together we can develop your horse to reach their true potential. We have our own eQ-Oranta supplementary product series, as well as importing rights to the Swiss top brand Twydil for Scandinavia, the Baltics and Russia. Over Horse and Equine 74 are other top brands. We also work closely with our partners Aavagen – who create groundbreaking gene tests that benefit day-to-day training and breeding.