‘’ An investment in knowledge always pays the best interest. ’’

- Benjamin Franklin

Yritys

Gylling on yritysjärjestelyihin ja niihin rinnastettavien neuvontapalveluiden asiantuntija, jonka tiimi koostuu innovatiivisistä osaajista ja joiden ammattitaito yhdistyy intohimosta itse lajiin.  Toimitapamme voidaan kiteyttää yrittäjäläheiseen, ensiluokkaiseen, joustavaan sekä kustannustehokkaaseen palvelukokonaisuuteen. 

Haluamme toimia asiakkaillemme muutostilanteiden luotsina, vastaten eri yritysjärjestelyihin liittyvien prosessien ja hankkeiden toteutuksesta aina asiakkaan tavoitteiden mukaisesti. Yritysten muutostilanteet tulevat yleensä yllättäen, jotka vaativat usean alan erikoisosaamista, niin yhtiöoikeudellisia kuin strategisia näkökulmia unohtamatta. Huolellinen arvonmäärittely ja prosessien suunnittelu varmistaa onnistuneen toteutuksen yrityksen liiketoiminnalle sekä sen omistajille.

Gylling on moderni omistajavetoinen neuvonantaja, joka on erikoistunut pienten ja keskisuurten yritysten ja projektien luotsaamiseen. Tiimimme lisäksi taustallamme toimii useita eri toimialojen ammattilaisia, tukeakseen tarpeen mukaan yksittäisiä projekteja sekä osallistuen liiketoimintamme kehittämiseen.