Meistä.

Perustamisesta lähtien, Gylling on toiminut eri murrostilanteiden luotsina, luoden asiakkailleen uusia menestymisen edellytyksiä tarjoamalla taloudellista asiantuntemusta, rahoitusmahdollisuuksia ja strategista läsnäoloa.

Gylling on liikkeenjohdon konsultointiin ja taloudelliseen neuvonantoon erikoistunut asiantuntijayritys, jonka tiimi koostuu innovatiivisista osaajista ja joiden ammattitaito yhdistyy intohimosta itse lajiin. Toimitapamme voidaan kiteyttää yrittäjäläheiseen, ensiluokkaiseen, joustavaan sekä kustannustehokkaaseen palvelukokonaisuuteen.
 

Haluamme toimia asiakkaillemme eri muutostilanteiden luotsina, keskittyen niiden aktiiviseen kehittämiseen ja tervehdyttämiseen. Yritysten muutostilanteet tulevat yleensä yllättäen, jotka vaativat usean alan erikoisosaamista, niin yhtiöoikeudellisia kuin strategisia, kuitenkin taloudellista näkökulmaa unohtamatta.
 

Gylling on moderni omistajavetoinen neuvonantaja, joka on erikoistunut pienten ja keskisuurten yritysten muutostilanteiden luotsaamiseen. Tiimimme lisäksi taustallamme toimii useita eri toimialojen ammattilaisia, tukeakseen tarpeen mukaan yksittäisiä projekteja sekä osallistuen liiketoimintamme kehittämiseen.

Henkilöstö

Carlo Gylling

Managing Partner, KTM

puh. 044 976 0333

sposti: carlo.gylling@gyllingadvisory.fi

  • LinkedIn

Senior Advisors

Mario Gylling

Senior Advisor

Ossi Sopen-Luoma

Senior Advisor

Ele Lepik

Senior Advisor

  • LinkedIn
  • LinkedIn

© 2020 All Rights Reserved by Gylling Advisory Oy

Yhteystiedot
  • LinkedIn
  • White Twitter Icon